Условия за доставка

 

Поръчките за цялата страна са с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до посочения от клиента адрес.

Срокът за доставка на налична стока , поръчана от клиента е 5 работни дни от датата на потвърждение на направена поръчката. За продукти, които не са в наличност,срокът на доставката се уточнява при потвърждаване на поръчката по телефона от наша страна. Ако поръчаният от вас продукт не може да бъде доставен, ще се свържем лично с вас, като използваме данните за контакт, посочени от вас при съставяне на поръчката.

Доставката ще бъде извършена от куриерска фирма или транспорт на нашата фирма до посочен от потребителя адрес . Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.

"Медика Трейдинг" ООД или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.