Предимствата на болничните легла на „Медика Трейдинг” ООД

 

Както знаем избора на болнично легло не винаги е лесна задача и е свързано с разходи. В тази статия ще Ви помогнем да направите вашия избор като наблегнем на предимствата на предлаганите от нашата фирма болнични легла.

 

Фирма „Медика Трейдинг” ООД е лицензиран търговец на едро с медицински изделия и работи основно с българския производител „Гевел-М” ООД, който притежава сертификат за качество ISO 9001:2015 и всички негови изделия притежават Декларация за Съответствие и маркировка CE.

 

Нашите квалифицирани служители ще Ви помогнат при избора на подходящото както за нуждаещия се, така и за Вас болнично легло.Може да разчитате на тях за изясняванено на предимствата на различните модели болнични легла.

 

Предимството сами да прецените дали имате нужда от различни приставки за болничното легло, като колела/при някой модели/, странични прегради или стойка за инфузия, може да намали цената на избрания от Вас продукт.

 

Гаранцията на всички блонични легла е 2 години и фирмата притежава добре оборудвана база и квалифициран персонал за отстраняването на проблемите не само в гаранционния, но и в извънгаранционния срок.

 

Доставката на всички изделия на Медика Трейдинг ООД е безплатна за цялата страна! Ще доставим желаното болнично легло на посочен от вас адрес чрез нашите служители или куриерска фирма.