Нашата политика за поверителност накратко

  • Вашата лична информация е защитена и няма да се използва по никакъв начин без Ваше съгласие.
  • Фирмата няма да предаде вашите данни за контакт или личната ви информация на трети страни, освен ако това не се изисква от закона.
  • Можете бързо и лесно да прекратите абонамента си за получаване на електронни съобщения от нас по всяко време.

Нашата политика за поверителност подробно

Изявление за политиката за поверителност на "Медика Трейдинг " ООД 

Защитата на личните данни на нашите потребители е от особено значение за нашата компания. Всички дейности на "Медика Трейдинг " ООД в Интернет са в съответствие с европейските нормативни актове (Директива 95/46/ЕС, 2002/58/ЕС на ЕС и Договорни конвенции ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) и нормативните актове на държавите в Централна и Източна Европа. Политиката за поверителност определя как да се отнасяме с информацията, която "Медика Трейдинг " ООД събира от вас при посещенията ви в този сайт.

Събиране и обработка на лични данни

Личните данни са информация, която служи за вашата идентификация, т.е. име, адрес, електронен или пощенски адрес. "Медика Трейдинг " ООД  не събира лични данни от вас, освен ако вие не ги предоставите в специални случаи, например когато поръчвате продукти или се абонирате за информационни бюлетини.

Използване и съхраняване на личните данни

"Медика Трейдинг " ООД може да използва личните ви данни за: целите на техническото управление на сайта, за да ви предостави достъп до специална информация, за обща комуникация с вас или при осъществяване на продажба от разстояние на продукт предлаган от"Медика Трейдинг " ООД . Служителите на "Медика Трейдинг " ООД са длъжни да опазват поверителността на вашите данни и да спазват споразумение за разкриване на поверителна информация.

Свобода на избора

Вие контролирате информацията, която предоставяте на"Медика Трейдинг " ООД . Ако обаче изберете да не споделите тази информация с"Медика Трейдинг " ООД , имайте предвид, че е възможно да нямате достъп до някои области на сайта.

Автоматично записвана информация

Когато осъществявате достъп до Интернет сайта на "Медика Трейдинг " ООД , автоматично (не като част от регистрацията) се записват някои общи не лични данни (използван Интернет браузър, брой посещения, средно прекарано време в сайта, разгледани страници). Тази информация се използва, за да преценим доколко е привлекателен нашият сайт и да подобрим съдържанието и функционалността му. Вашите данни не се обработват повече, нито се предават на трети страни.

Сигурност "Медика Трейдинг " ООД отдава голямо значение на осигуряването на сигурността на личните ви данни. Вашите данни се защитават съвестно от загуба, унищожение, изопачаване/фалшификация, манипулация и неправомерен достъп или неправомерно разкриване.

Уведомление за промени

Всички промени на нашата политика за защита на личните данни ще бъдат оповестявани в изявлението за поверителност, на главната страница и на други места, каквито сметнем за подходящи.