Производство и сервиз на медицинско обзавеждане

 

Сертификати за производствоФирма „Гевел – М” ООД стартира своята дейност през 1999г. в гр. Пловдив, като един от малкото български производители на технически средства за хора с увреждания.

През 2006г. фирмата придобива собствена производствена база , което и позволява да разшири дейността си   и увеличи набора от медицински изделия, които произвежда. След 10г. успешно развитие в производството на технически средства за хора с увреждания, фирма „Гевел – М” ЕООД разширява своята дейност и стартира линия болнично оборудване включващо няколко модела болнични легла и други изделия свързани с обзавеждането на лечебни заведения.

За непрекъснато подобряване контрола върху качеството на нашите продукти/услуги, фирма „Гевел – М” ЕООД внедри и постоянно прилага процесно ориентирана система за управление на качеството, изградена, съгласно изискванията на БДС EN ISO 9001:2015 и сертифицирана за съответствие със стандарта от фирма « Сертификация » ЕАД .

Отчитайки предимствата от прилагането на Система за управление на качеството да осигурява способността на фирмата да предоставя продукт/услуга с едно и също постоянно качество в съответствие с изискванията на своите клиенти и на приложимите изисквания на нормативните актове на действащото законодателство, фирма „Гевел – М” ООД адаптира и успешно прилага

Системата за управление на качеството , съгласно поправките, допълненията и уточненията в новата версия на БДС EN ISO 9001:2015.

Благодарение на високо квалифицирания и непрекъснато развиващ се персонал фирма „Гевел – М” ЕООД продължава да развива и подобрява дейността си и е една от водещите фирми производители на медицински изделия на българския пазар.

Фирма „Медика Трейдинг” ООД разполага със собствена сервизна база/намираща се в гр. Пловдив/, в която работи квалифициран персонал готов да откликне на вашите нужди.

Благодарение на своя персонал сервиза извършва поддръжка, гаранционно и следгарнционно обслужване на всички медицински изделия продавани от фирма „Медика Трейдинг” ЕООД за цялата страна.

Сервиза разполага с всички необходими технически средства и резервни части за извършването на бърз и качествен сервиз на нашите изделия.


Централната сервизна база на фирма „Медика Трейдинг” ООД се намира на адрес:

гр. Пловдив бул. Кукленско шосе №12 /зад централна база на ЕКОНТ/

 

Можете да се свържете с нас на телефон:

032/ 698713